Uutiset & tapahtumat

Ajankohtaista

LAHJAKORTTEJA VOI OSTAA NYT MYÖS NETISTÄ!

Olen avannut lahjakorttien nettimyynnin Timman kautta. Pääset ostamaan lahjakortin tästä linkistä:

OSTA LAHJAKORTTI

Lahjakortteja on saatavana myös suoraan hoitolastani Kauppurienkadulta. Jos minulla on hoito menossa, en pysty myymään lahjakortteja mutta soita niin sovitaan aika, jolloin voit sen tulla noutamaan.

Lahjakortti hierontaan tai johonkin ihanaan hemmottelevaan vartalohoitoon on aina toivottu lahja. Lahjakortin voi ostaa johonkin tiettyyn hoitoon tai avoimena lahjakorttina tietylle summalle, jolloin asiakas voi itse valita mihin hoitoon lahjakorttinsa käyttää.

Soita tai laita viestiä, jos sinulla on kysyttävää hoidoista tai lahjakortin ostamisesta.

Nettiajanvaraus nyt käytössä

Hoitojen varaaminen onnistuu nyt myös netin kautta milloin vain. Varattavina on kaikki valikoimassani olevat hoidot ja sieltä on helppo katsoa myös viime hetken vapaita aikoja.

Nettiajanvaraukseen pääset TÄSTÄ!

UUSI TOIMITILA AVATTU OULUN KESKUSTAAN!

Oulun Edenin sulkiessa ovensa 16.12. siirrän hoitoni uusiin toimitiloihin Oulun keskustaan. Otan asiakkaita vastaan marraskuun alusta lähtien aivan Oulun keskustassa osoitteessa Kauppurienkatu 23. Hoitotila on katutasossa ja sinne on helppo tulla myös linja-autolla. Omalla autolla saapuville parkkitilaa löytyy joko kadunvarresta tai läheisistä parkkitaloista.

Uuden toimitilan myötä valikoimaan tulee myös uusi hoito. Opiskelen Body Mind Energy Balancing energiahoitotekniikkaa ja tarjoan nyt hoitoa opiskelijahintaan. Käy lukemassa hoidosta lisää Hoidot -sivulta.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat!

”Pyhät on pihlajat pihalla, pyhä on kukka pihlajassa, marjaset sitäi pyhemmät.”

Eino Leino